Mic dejun cu Breville Panini Maker

de T I M E A in Cook and smile, 26 Aug 2015 | 5238 vizualizari

 

Vreti si voi un mic dejun sau chiar si o cina sanatoasa cu paine, oua si sunca si fara pic de ulei? Suna bine, nu-i asa? Cu aparatul Panini Maker Breville puteti obtine acest lucru. Cu acest aparat am facut pana acum tot felul de retete de clatite, iar acum il pun la tot felul de teste pe care le trece cu nota 10 :).

 

INGREDIENTE

  • Pentru paine in ou:
  • 3 felii de paine multicereale (sau 6 daca folositi paine toast, dar eu am taiat feliile in doua)
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de lapte
  • sare si piper
  • Si in functie de nr persoanelor pentru care pregatim masa x oua si y felii de sunca :)
  • Rosii pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu Breville Panini Maker:

Intr-o farfurie batem ouale adaugand laptele sarea si piperul.

Conectam aparatul Breville Panini Maker la o sursa de curent si cand se aprinde butonul verde, trecem feliile de paine prin ou si le asezam pe plita incinsa apasand capacul.

Dupa aprox 3 minute sunt gata si procedam la fel cu restul feliilor de paine.

Dupa ce am terminat cu painea, spargem oul direct pe plita incinsa (nu e nevoie de nici o grasime) si dupa 2-3 minute cu o paleta de plastic intoarcem oul pe partea cealalta si il lasam  aprox 1.5 min.

La fel ‘prajim’ si feliile de sunca pe plita incinsa.

Si asta a fost tot, avem paine in ou, oua ochiuri si sunca, toate facute la acest aparat minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu Breville Panini Maker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval