Mic dejun cu capsuni

de simona72 in Mancare copii, 29 Mai 2016 | 4201 vizualizari

 

Profit si ma bucur la maxim de capsuna parfumata si gustoasa. Nu doar in deserturi ci si in salate sau sub forma de bruschete. Am savurat un mic dejun format dintr-o chifla cu morcovi, capsuni aromatizate cu busuioc, branzeturi si un milkshake. Sanatos si absolut delicios!! Copii sigur vor fi incantati…

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla cu morcovi (de la Kaufland)
  • Branzica calcica pentru copii
  • Capsuni
  • 1 lingura seminte de rodie
  • 1 praf mic de sare
  • 1-2 frunze de busuioc mov
  • 2-3 linguri ulei de buna calitate(eu am folosit ulei de dovleac)
  • Cascaval
  • Pentru milkshake:
  • 5-6 capsuni
  • 2 linguri seminte de rodie
  • 1 lingurita miere cu aroma de cuisoare
  • ½ banana
  • 50 ml chefir
  • 150 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu capsuni:

Taiem chifla in doua pe lungime. O punem in prajitor si o prajim pentru 3-4 minute. Stropim feliile cu putin ulei de dovleac. Luam 4-5 capsuni, le indepartam coditele si le taiem cuburi. Le punem intr-un castronel, adaugam putin ulei de dovleac si un praf de sare. Amestecam si le lasam 5 minute sa-si lase aromele.

Pentru bruschete: puneti pe o felie de chifla cubuletele de capsuni si semintele de rodie.

Pe o scobitoare puneti alternand bucati de branzica cu capsuni. Asezatile pe feliile de chifla prajita.

Puneti feliile de chifla pe o farfurie, alaturi mai adaugati capsuni, bucatele de branzica si feliute de cascaval.

Pentru milkshake: se aleg capsuni cat mai coapte, se pun in blender. Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza totul timp de 1 minut. Bautura este gata. Simplu si rapid!

TIPS-URI

1

Cand faceti combinatii sarate cu fructe, e bine sa puneti putina sare peste ele…aceasta intensifica aroma, parfumul fructului

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

-Marius- 1

30.05.2016, 08:10

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:29

ce bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

30.05.2016, 20:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budincuta Paula la pahar