Mic dejun cu oua si mozzarella

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2015 | 10569 vizualizari

 

La ultima tarta sarata ce am pregatit-o imi ramasese putin aluat..Ma gandeam sa fac repede doua turte, dar mi-a trecut mai repejor prin minte ideea acestui mic dejun...Ce pot sa zic, simplu, rapid si tare bun a mai fost, dupa spusele alor mei. Asa ca, daca vreodata va ramane putin aluat, va propun sa faceti aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • putin aluat (reteta aluat aici)
  • 2 felii mozzarella
  • 2 oua
  • 1 cub mic de unt
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 1 lingura sos de legume (reteta aici)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu oua si mozzarella:

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume.

Mozzarella o taiem fasii, o asezam in vas, iar peste, spargem ouale si le dam drumul incet. Le presaram cu sare, piper si putin marar uscat. Dam vasul in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita si lasam pana preparatul se rumeneste usor deasupra. Cam 25-30 de minute dureaza coacerea sa. Cand este gata, scoatem din cuptor si lasam putin la racorit. Se serveste cald fie cu o salata, fie cu iaurt cum au preferat ai mei.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu oua si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

28.01.2015, 20:23

Cris

sebirizescu 1

01.02.2015, 17:55

Rocsi 1

01.02.2015, 20:44

Sebi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu maioneza