Mic dejun cu oua si mozzarella

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2015 | 5348 vizualizari

 

La ultima tarta sarata ce am pregatit-o imi ramasese putin aluat..Ma gandeam sa fac repede doua turte, dar mi-a trecut mai repejor prin minte ideea acestui mic dejun...Ce pot sa zic, simplu, rapid si tare bun a mai fost, dupa spusele alor mei. Asa ca, daca vreodata va ramane putin aluat, va propun sa faceti aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • putin aluat (reteta aluat aici)
  • 2 felii mozzarella
  • 2 oua
  • 1 cub mic de unt
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 1 lingura sos de legume (reteta aici)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu oua si mozzarella:

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume.

Mozzarella o taiem fasii, o asezam in vas, iar peste, spargem ouale si le dam drumul incet. Le presaram cu sare, piper si putin marar uscat. Dam vasul in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita si lasam pana preparatul se rumeneste usor deasupra. Cam 25-30 de minute dureaza coacerea sa. Cand este gata, scoatem din cuptor si lasam putin la racorit. Se serveste cald fie cu o salata, fie cu iaurt cum au preferat ai mei.

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364057
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364058
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364059
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364060
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364061
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364062
retete culinare - Mic dejun cu oua si mozzarella 364063

COMENTARII (28)

Rocsi 1

28.01.2015, 20:23

Cris

sebirizescu 1

01.02.2015, 17:55

Rocsi 1

01.02.2015, 20:44

Sebi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55