Mic dejun cu quinoa, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 12 Dec 2015 | 6391 vizualizari

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

12.12.2015, 13:55

Zici că sunt pictate, aşa de frumos arată. Preparatul e unul care musteşte de sănătate, merită să fie încercat de orice gurmand, dar mai ales de cei care au nevoie de o cură de dezintoxicare după mesele copioase şi foarte grase.

Zamfira 1

12.12.2015, 14:02

Foarte buna reteta!!!

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:02

Vai Padre, ce comentariu frumos! Multumesc din suflet! Mereu ma intreb daca e cineva acolo care a incercat macar una dintre retetele mele si i-a placut.

delia64 1

12.12.2015, 14:05

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:05

Să ştii că da, mulţi încearcă, dar la fel de mult sunt convins că nu le iese tuturor aşa de bine. Mie nici atât. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:10

Ehh, hai Padre nu mai fii asa modest. Inca imi mai amintesc oaia gatita in groapa. Cred ca a fost printre primele retete postate pe site, nu? Eu de exemplu nu ma pricep foarte bine la patiserie si tot ce tine de aluaturi. Cred ca asta se vede si prin tipul de retete pe care le abordez.

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:16

Nu, tu găteşti într-un fel anume, dacă ar fi să folosesc termenul Laurei, aş zice "chinchi". E drept, faptul că stai într-o altă ţară cu cultură diferită de a noastră şi că ai de hrănit, pentru o creştere minunată, guri ce au nevoie de tot ce poate fi mai sănătos, ai dezvolat felurile astea minunate. Eu sunt gurmand serios, dedicat bucătăriei româneşti. E drept, iar asta o spun deseori, analizele mele sunt perfecte, mănânc mult dar echilibrat, mănânc gras dar nu-mi liseşte postul, aşa că balanţa e mereu la nivelul optim. Plus de asta mai fac şi mişcare, aşa că mai am un avantaj. Ahh, carnea de oaie chiar e bună, dar la fel de mult îmi place şi cea de porc, de vită, de pasăre ori de peşte. Bun la casa omului, ce mai vorbă. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:30

Haha, nu mi-a mai spus cineva ca gatesc chinchi Cred ca e un inceput pentru toate Recunosc ca si mie imi place mancarea traditionala romanesca, dar mi se pare ca sunt asa de multe combinatii in lume si as vrea sa le incerc pe toate, desi sunt convinsa ca nu voi reusi sa fac asta in viata asta. Inseamna ca avem amandoi aceeasi filosofie: Totul cu moderatie, inclusiv moderatia!

Bya Ralu 1

12.12.2015, 14:30

bun bun

MotanLaOale 1

12.12.2015, 15:11

Micutza Luana 1

12.12.2015, 15:18

sanatos

deyutzky 1

12.12.2015, 16:49

imi place

CameliaR 1

12.12.2015, 21:37

Bunica 1

12.12.2015, 21:41

Avocado cu ou îmi plac foarte mult,dar cu quinoa n-am încercat.Nu e timpul trecut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Colastra din lapte de vaca