Mic dejun cu ton

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iun 2010 | 3972 vizualizari

 

super bun si gustos mai ales in zilele de post. Este extraordinar de buna

 

INGREDIENTE

  • felii de paine 8 bucati
  • ulei de masline 3 linguri
  • sare
  • rosii 3 
  • 1 conserva de atun in ulei
  • salata verde
  • masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu ton:

Se prajesc feliile de paine pe plita (sau le cumparati)

Rosiile se tritureaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei de masline.

Se ia o felie de paine prajita se pune pasta de tomate triturata apoi bucatele de ton scurs de ulei (sau orice alt peste din conserva ce va place)  apoi se taie salata foarte marunt si se pune peste peste sau  masline

Este grozav de bun si de gustos

La inceput cand am venit in Spania si mi s-a zis de sandvici cu ton si tomate am zis "o fi bun ma rog" dar dupa ce am gustat...are un gust fantastic de bun,merita sa incercati macar din curiozitate acesta combinatie

In spania se mananca tare mult asemenea" bogadilio cu atun" cum zic ei

La fel de bine se poate pregati si cu paine proaspata sau franzeluta pt scoala sau serviciu

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun cu ton 36849
retete culinare - Mic dejun cu ton 36850
retete culinare - Mic dejun cu ton 36851
retete culinare - Mic dejun cu ton 36852
retete culinare - Mic dejun cu ton 36853
retete culinare - Mic dejun cu ton 36854

COMENTARII (12)

nadina73 1

13.06.2010, 15:02

julie nu mai am dar pana ajungi la mine fac rapidmultumesc

mariac 1

15.06.2010, 23:22

adry88 1

18.05.2011, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D