Mic dejun cuceritor

de Ola_la in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 3092 vizualizari

 

Mic dejun preferat de intreaga familie.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame smantana dulce
  • 8-10 felii de paine
  • 2 oua
  • sunca de pui, porc etc
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cuceritor:

Intr-un vas Yena se ung inclusiv peretii cu smantana. Apoi se adauga un strat de paine, felii de cascaval, sunca si se unge cu smantana. Procedam asa pana sus, ca ultimul strat sa fie paine,sunca si cascaval felie sau razuit. Se adauga oul batut si se da la cuptor pentru 8-10 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cuceritor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Ola_la 1

16.04.2013, 18:00

Este si satios si super bun. Pana la urma... cu ce ai la indemana, poti jongla ! :-)

deyutzky 1

16.04.2013, 20:13

MotanLaOale 1

16.04.2013, 21:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu piept de pui