Mic dejun de duminica

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 2004 vizualizari

 

deja s-a papat si pranzul... eu totusi mai aduc si micul dejun...poate au mai ramas niscaiva infometati ...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 100 g sunca
  • 2 oua
  • putin cascaval
  • putina branza telemea
  • cateva felioare  de paine mai tare
  • ulei pt prajit
  • varza murata
  • cateva lg de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de duminica:

eu am facut portiile pe rand, astfel;

un cartof se taie frumos ca pt cartofi pai, se prajeste in ulei, apoi se adauga 50-60 g sunca taiata cubulete si se lasa si sunca sa se prajeasca putin apoi se scot pe o farfurie.

se pune painea taiata cubulete in tigaie si se prajeste usor pe toate partile, se pun peste ea cartofii si sunca, apoi se bate un ou  cu 2-3 lg de lapte si un pic de sare, se rade cascaval si telemea , se amesteca bine, apoi se toarna in tigaie peste cartofi si paine.

se lasa sa se lege bine oul, apoi se scoate pe farfurie si se serveste cald, cu varza murata. sau simplu.

mie asa mi-a placut combinatia.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun de duminica 141866
retete culinare - Mic dejun de duminica 141867
retete culinare - Mic dejun de duminica 141868
retete culinare - Mic dejun de duminica 141869
retete culinare - Mic dejun de duminica 141870

COMENTARII (15)

adasev12 1

22.01.2012, 19:12

jolygina, mirela...

MotanLaOale 1

22.01.2012, 19:56

Angelina_Elena 1

23.01.2012, 00:15

ce mic dejun delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: