Mic dejun de Sf. Valentin

de sasha in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de icre 70 g
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca de cafea cu lapte
  • 1 crenvust
  • 4 felii de salam
  • 5 piscoturi
  • 1 plic budinca
  • 2 kiwi si o banana
  • 10 felii de paine dintre care 3 coapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de Sf. Valentin:

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, inauntrul budincii punem 1 kiwi si banana taiate bucatele si o lasam peste noapte sa se intareasca. Dimineata luam budinca o resturnam intr-o farfurioara si luam o forma de fursecuri in forma de inimioara si o decupam.

Prajim ouale si procedam la fel cu forma si cu feliile de paine. Pe feliile de paine punem salamul, crenvustiul se taie in felii. 

Intr-un platou punem ouale, Paharul de lapte, cafeluta, piscoturile alaturi, feliutele de paine unse, 3 unse cu icre, feliutele de salam ,painea coapta cu crenvustiul.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun de Sf. Valentin 204493
retete culinare - Mic dejun de Sf. Valentin 204494
retete culinare - Mic dejun de Sf. Valentin 204495
retete culinare - Mic dejun de Sf. Valentin 204496

COMENTARII (6)

Rocsi 1

14.02.2013, 22:28

Frumos gestul!

MotanLaOale 1

15.02.2013, 09:09

sasha 1

08.06.2013, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25