Mic dejun delicios

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2011 | 4959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei portocaliu
  • 1/2 ardei galben
  • 4 ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 cana suc de rosii
  • 3 oua
  • sare,piper
  • 50 g cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun delicios:

 

Ceapa se curata si se toaca marunt.Intr-o tigaie se pun 2 linguri ulei de masline si se rumeneste ceapa impreuna cu usturoiul.Ciupercile se curata,se spala si se toaca marunt,se pun si ele in tigaie impreuna cu ardeiul taiat cubulete.
Se lasa sa se caleasca impreuna,apoi se adauga sucul de rosii,sare,piper si se lasa pana mai scade sosul.

Legumele se pun in 3 vase,rezistente la cuptor,peste se aseaza 2-3 felii de cartofi prajiti(optional).Deasupra se sparge cate un ou(alegeti unele mai micute).

Intr-o tava se pun vasele umplute si apa calda pana la jumatatea vaselor.
Tava se da la cuptor pana sunt gata ouale.Inainte cu 5 minute de a scoate tava,se aseaza cate o feliuta de cascaval.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun delicios 79842
retete culinare - Mic dejun delicios 79843
retete culinare - Mic dejun delicios 79844
retete culinare - Mic dejun delicios 79845
retete culinare - Mic dejun delicios 79847
retete culinare - Mic dejun delicios 79848
retete culinare - Mic dejun delicios 79849
retete culinare - Mic dejun delicios 79850
retete culinare - Mic dejun delicios 79851
retete culinare - Mic dejun delicios 79852
retete culinare - Mic dejun delicios 79853

COMENTARII (23)

roxana_simona 1

05.06.2013, 14:43

bun

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 17:41

Chiar este delicios!

Micutza Luana 1

05.06.2013, 19:53

asta da mic dejun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21