Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
ziua cand iti permiti sa mai mananci si ceapa rosie la micul dejun .
1. foaia de aluat frantuzesc se dezgheata , se imparte in 16 patrate . deoarece am facut patratele prea mici a trebuit sa impart cremwustii in cate 3 .cremwustii i-am crestat la capete . pe fiecare patrat de aluat am pus o bucatica de cremwust pe diagonala si o feliuta de mozarella . am unit doua capete . le-am copt la cuptorul incins pe tava tapetata cu hartie de copt , timp de 20 min .
2. am fiert ouale moi , le-am curatat si taiat in doua .
3. am curatat ceapa rosie si am feliat carnatul si ardeii spalati .
4. .am aranjat totul pe un platou .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult