Mic dejun duminical

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2010 | 4265 vizualizari

 

ziua cand iti permiti sa mai mananci si ceapa rosie la micul dejun .

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj frantuzesc
  • 6 buc cremwusti
  • 100 gr mozarella
  • 6 oua
  • 1 ceapa rosie
  • carnat uscat
  • ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun duminical:

1.  foaia de aluat frantuzesc se dezgheata , se imparte in 16 patrate . deoarece am facut patratele prea mici a trebuit sa impart cremwustii in cate 3 .cremwustii i-am crestat la capete . pe fiecare patrat de aluat am pus o bucatica de cremwust pe diagonala si o feliuta de mozarella . am unit doua capete . le-am copt la cuptorul incins pe tava tapetata cu hartie de copt , timp de 20 min .
2. am fiert ouale moi , le-am curatat si taiat in doua .
3. am curatat ceapa rosie si am feliat carnatul si ardeii spalati .
4. .am aranjat totul pe un platou .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun  duminical 16633
retete culinare - Mic dejun  duminical 16634
retete culinare - Mic dejun  duminical 16635

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:41

ce bine arata, cel mai mult ma incanta ceapa

mihaelar63 1

03.03.2010, 23:05

da , da bine culoarea in poza . a stii ca aici e o zona vestita in cultivarea cepei rosii , inca de pe vremurile foste se exporta afara . din cate stiu si la voi este zona buna pentru ceapa .

elena1988 1

04.03.2011, 10:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29