Mic dejun fitos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 3868 vizualizari

 

Imi facuse Gabita mai zilele trecute o pofta cu painicile ei umplute cu ou,ca musai a fost sa purced si eu sa-mi fac.Multam Gabita,tare bune au fost si eu zic ca's si elegante.

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 oua
  • felii de branza topita
  • sare,piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun fitos:

Se taie un capacel la chifle si se scobesc de miez,atat cat sa facem loc oului.Chiflele mele au fost mai mititele,dar m-am descurcat cu ele(macar ca nu mi-ar fi parut rau sa fie mai "incapatoare" la cate de bune sunt)

Data viitoare cred ca am sa pun si niste bucatele de sunca inainte de a pune oul.

Se sparge cate un ou in fiecare chifla.Se pune sare si piper deasupra.Ungem un vas de ceramica cu unt si asezam painicile inauntru.

Dupa sfatul Gabitei,am pus deasupra folie de aluminiu,pentru ca painicile sa nu se usuce prea tare ,fiind un cuptor obisnuit.

Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute(imi place oul sa fie mai patruns),apoi am presarat bucatele de branza topita si am mai lasat putin la cuptor.

Am pus deasupra si cate o chifteluta si gata micul dejun.S-a mancat mult mai rapid decat s-a facut.

 

RETETA IN IMAGINI

Mic dejun fitos-0
Mic dejun fitos-1
Mic dejun fitos-2

COMENTARII (54)

diaconta

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Emi.stii tu ce stii

diaconta

diaconta 1

07.03.2011, 19:27

Mamaie Motane mersi

adasev12

adasev12 1

12.03.2011, 23:53

dia, le-ai mancat tu pe toate 3??? cam multe oua draga ....eu ma ultumesc si cu doua .....dar, in alta ordine de idei, superinteresant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24