Mic dejun la pahar

de Valclaudia in Love Smoothies, 26 Ian 2016 | 785 vizualizari

 

Rapid si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 2 iaurturi mici degresate
  • 2 fructe kiwi
  • 1 mandarina
  • 1/2 pliculet green sugar
  • 1 lingura tarate de ovaz
  • 1 lingurita seminte chia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun la pahar:

Curatam fructele, le taiem bucati si le punem in vasul blenderului.

Adaugam green sugar dupa gust, cele doua iaurturi degresate, taratele de ovaz si semintele chia.

Mixam cateva secunde, portionam si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun la pahar 424691
retete culinare - Mic dejun la pahar 424692
retete culinare - Mic dejun la pahar 424693
retete culinare - Mic dejun la pahar 424694
retete culinare - Mic dejun la pahar 424695

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

26.01.2016, 17:13

delicios

Catalina L 1

26.01.2016, 21:35

sanatos

Rocsi 1

27.01.2016, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S