Mic dejun regal

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 2308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii proaspete(cat sa incapa 1 ou in ele)  
  • 4 felii prosciutto crudo(se poate folosii si bacon)  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2 lingurite ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun regal:

Rosiile se spala ,apoi se taie capacelul si cu o lingurita se scoate tot miezul,cu grija sa nu rupem rosiile.Se iau feliile de prosciutto se taie in doua pe lungime si se asaza in forma de cruce pe un fud,in mijloc se pune rosia,se sparge un ou in rosie,se asezoneaza cu sare si piper,apoi se impaturesc merginile de la sunca peste rosie.Se ia o forma termorezistenta,sau chiar tava de la aragaz,se pune hartie pergament,care se unge cu putin ulei,se aseaza rosiile si se dau la cuptorul preancalzit la 250gC pentru 10-15 minute,pana ce oul s-a inchegat bine.Se servesc alaturi de branza,masline,rosii proaspete sau chiar cateva ciuperci trase putin la tigaie.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun regal 22315
retete culinare - Mic dejun regal 22316
retete culinare - Mic dejun regal 22317
retete culinare - Mic dejun regal 22318
retete culinare - Mic dejun regal 22319
retete culinare - Mic dejun regal 22320
retete culinare - Mic dejun regal 22321
retete culinare - Mic dejun regal 22322
retete culinare - Mic dejun regal 22323
retete culinare - Mic dejun regal 22325
retete culinare - Mic dejun regal 22326

COMENTARII (6)

ionela2682 1

15.03.2010, 18:17

astept pt maine dimineata!

fluturas 1

21.03.2010, 23:36

stau si eu la rand pentru micul dejun,am rabadare!

babi5 1

17.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!