Mic Dejun Special

de Anamaria Cook in Somon, 3 Ian 2015 | 1129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 felii de paine de secara
  • un praf de sare si piper
  • somon afumat
  • o lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic Dejun Special:

Bateti ouale cu un praf de sare si piper, topiti un cub de unt intr-o tigaie pe foc mic apoi turnati ouale amestecand cu o spatula pana ce ouale sunt gata. Prajiti painea si asezati-o pe o farfurie, asezati somonul afumat peste feliile de paine apoi ouale jumari deasupra. Daca aveti adaugati putin marar tocat marunt in oua inainte de a le prajii. Serviti imediat!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic Dejun Special 360558
retete culinare - Mic Dejun Special 360559
retete culinare - Mic Dejun Special 360560
retete culinare - Mic Dejun Special 360564

COMENTARII (8)

mirela0911 1

03.01.2015, 20:30

Rocsi 1

03.01.2015, 21:09

dantes 1

04.01.2015, 10:53

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S