Mic dejun surpriza

de laura_n in Mancare copii, 5 Apr 2014 | 2059 vizualizari

 

Acum cativa ani, am servit la un restaurant desertul casei- desert surpriza. Era realizat atat de bine, incat am fost tentata sa refuz farfuria cand mi-a fost servita.
Eu am incercat sa reproduc pentru terorist aceasta idee si desi nu am executat-o cu mult dichis, a fost incantat de ce a primit.

 

INGREDIENTE

  • 1 fruct (mar sau mango)
  • 3 linguri iaurt natural
  • 3 jumatati piersici/caise in compot
  • zahar pudra
  • scortisoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun surpriza:

Curatam fructul de coaja si il taiem fasii subtiri, mai mult sau mai putin egale.

Intr-o farfurie, asezam separat trei linguri cu iaurt. Taiem capacelul de la jumatatile de piersici/ caise si le pozitionam peste iaurt, in mijloc, imitand astfel forma de ou prajit. Presaram un pic de zahar vailat si scortisoara si servim!

O idee buna pentru pitici!

 

COMENTARII (30)

tiby 1

06.04.2014, 11:06

tare ingenios ! la prima vedere esti tentat sa zici ca e altceva chiar ca e surpriza...

anca_rm 1

07.04.2014, 14:08

ce fain este , super idee Laura ..o sa-l incerc si asa ar manca toata ziua numai fructe si morcovi cruzi

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:46

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04