Mic-dejun cu omleta coapta

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 3698 vizualizari

COMENTARII (22)

kukibella 1

14.06.2013, 16:49

ce bine arata

Merisor 1

14.06.2013, 16:51

Mihaela, tu la ce ora te-ai trezit, de ne inviti la micul dejun?

mihaelar63 1

14.06.2013, 16:52

Hai mai Meri nu ma provoca , omleta este proaspata nu de 2 ani

mihaelar63 1

14.06.2013, 16:54

Laura cand imi place cum mi-a iesit ,, aranjamentul '' si culorile fac poze fara numar . Am verificat la omleta am facut doar 16 la platoul final

MotanLaOale 1

14.06.2013, 16:56

portiadelumina 1

14.06.2013, 16:56

Eu am zis de adineauri că azi te-ai dezlănţuit pe site. Sună bine titlul cu doi de "a", dar mai bine arată omleta.

Patricia Iordache 1

14.06.2013, 16:57

Doamne ce frumusete!

mihaelar63 1

14.06.2013, 17:00

Initial titlul era cu omleta copta [ de fapt la accentul meu nici nu se aude a-ul ] . Am modificat repede sa nu vada nimeni , dar am prea modificat

Merisor 1

14.06.2013, 17:00

Daca e proaspata, vreau si eu un asa mic dejun intre pranz si cina

mihaelar63 1

14.06.2013, 17:01

Merisor

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:07

ce bine arata

AnyCostescu 1

14.06.2013, 17:30

foarte bunnnnnn

Lau 1

14.06.2013, 17:36

ce culori are

Panacris 1

14.06.2013, 17:46

Numai bun pentru micul dejun de sambata dimineata, ]n familie! Direct la favorite!

simona72 1

14.06.2013, 18:34

Ce bine arata si ce buna este!!!!

babi5 1

14.06.2013, 19:35

Constelatialeu 1

14.06.2013, 20:20

Daca asta-i mic,ma gandesc cum arata ala mare..

Geanina87 1

14.06.2013, 20:37

Rocsi 1

14.06.2013, 20:57

Cat de faina

laura_n 1

15.06.2013, 15:07

)) ce simpatica esti!
omleta este bestiala

Corinuta 1

15.06.2013, 21:14

Mai bine coapta decat prajita! Frumos gestul, cum sa nu zambeasca!

Valclaudia 1

25.06.2013, 06:50

ce bine miroase aici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam