Midii in sos tomat picant

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2012 | 2598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • midii congelate
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • vin rosu
  • frunze de ardei picant
  • sare,piper alb,busuioc uscat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos tomat picant:

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline,se adauga midiile,se lasa circa 3 minute dupa care se stinge cu vin rosu,se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga cutia de rosii cubulete,condimentam cu sare si piper,ardeiul picant si busuioc,adaugam un catel de usturoi mare taiat felii.Se lasa 10-15 minute,daca a scazut prea mult sosul se mai adauga apa.Se serveste cald,se poate folosii si cu paste

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Midii in sos tomat picant 170121
retete culinare - Midii in sos tomat picant 170122
retete culinare - Midii in sos tomat picant 170123
retete culinare - Midii in sos tomat picant 170124
retete culinare - Midii in sos tomat picant 170125

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:20

Bya Ralu 1

16.07.2012, 12:22

BuburuzaBubu 1

17.07.2012, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21