Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Anul acesta de Paste, am tinut mortis sa fac carnea de miel dupa retetele grecesti.
Asa ca aviz iubitorilor bucatariei elene.
Bunatati de Paste
Carnea o trecem prin flacara, o spalam bine l asam la scurs.
Separat intr-un bol amestecam toate ingredientele, rosiile le pasam, cateii de usturoi ii zdrobim, ceapa verde o tocam fin.
Amestecam tot in afara de ceapa si potrivim de sare. Carnea o asezam intr-o tava mai inalta, adaugam ceapa, turnam sosul, acoperim si dam la rece pentru 2-3 ore.
Introducem tava in cuptor pentru 50-60 minute, la 180 grade C.
Scoatem capacul si mai lasam 15 minute.
Se serveste fierbinte cu lipii, cartofi, orez sau cu ce va place.
Pofta buna!
1
Daca dispuneti de timp, lasati carnea la marinat de cu seara.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult