Miez de lapte cu somon si paste colorate

de Panacris in Paste, 23 Apr 2012 | 2087 vizualizari

 

O salata aperitiv foarte colorata si satioasa. Pastele acestea deosebite le/am pastrat pentru ceva special si uite ca le/a venit randul.!:)

 

INGREDIENTE

  • bulgarasi de miez de lapte Delaco 1 cutie
  • somon afumat 100 g
  • paste colorate 300 g.
  • ulei de masline
  • sare aromata cu oregano, busuioc, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu somon si paste colorate:

Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se amesteca usor cu somon afumat, taiat bucatele, se presara ulei de masline si se asezoneaza cu sare aromata. Bulgarasii de branzica se amesteca usor in compozitia de paste. Salata se serveste rece, acompaniata de un pahar de vin.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de variante de paste

RETETA IN IMAGINI

Miez de lapte cu somon si paste colorate-0
Miez de lapte cu somon si paste colorate-1
Miez de lapte cu somon si paste colorate-2
Miez de lapte cu somon si paste colorate-3
Miez de lapte cu somon si paste colorate-4
Miez de lapte cu somon si paste colorate-5
Miez de lapte cu somon si paste colorate-6
Miez de lapte cu somon si paste colorate-7
Miez de lapte cu somon si paste colorate-8
Miez de lapte cu somon si paste colorate-9

COMENTARII (17)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:51

Faina varianta!

mihaelar63 1

31.05.2012, 22:20

Ce paste deosebite

babi5 1

19.06.2013, 17:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04