Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 1604 vizualizari

 

O provocare!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
  • oua 2 bucati
  • faina 2 linguri
  • pesmet 2 linguri
  • sare aromata cu usturoi si mirodenii
  • ceapa verde 4 fire
  • boia de ardei dulce
  • miez de lapte Delaco
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte in chiftelute:

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

 

RETETA IN IMAGINI

Miez de lapte in chiftelute-0
Miez de lapte in chiftelute-1
Miez de lapte in chiftelute-2
Miez de lapte in chiftelute-3
Miez de lapte in chiftelute-4
Miez de lapte in chiftelute-5
Miez de lapte in chiftelute-6
Miez de lapte in chiftelute-7
Miez de lapte in chiftelute-8
Miez de lapte in chiftelute-9

COMENTARII (17)

Panacris

Panacris 1

25.04.2012, 17:47

Multumesc de aprecieri!

diaconta

diaconta 1

25.04.2012, 20:36

prinsesem si eu ideea si ma intrebam cat de bun poate fi

Panacris

Panacris 1

26.04.2012, 08:31

Confirm ca sunt delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!