Miez de lapte marinat

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2012 | 2192 vizualizari

 

Maruntica mea cea mare si care iubeste laptele a fost foarte incantata de miezul de lapte. Dupa ce am facut reteta asta,ghiciti cine a devorat-o? Deci o recomand cu mult drag copiilor iubitori de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati mari miez de lapte natur
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • fulgi de ardei (ai mei n-au fost iuti deloc), dupa gust
  • 1/4 lingurita mirt (condiment cu gust de lamaie,deci se poate inlocui cu coaja de lamaie)
  • cateva frunze de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte marinat:

Se taie miezul de lapte in cubulete.

Se taie busuiocul.

Se amesteca toate ingredientele si se lasa putin deoparte sau in fridiger ca sa se combine aromele.

 

COMENTARII (29)

Panacris 1

30.04.2012, 14:56

Delicioasa!

ionela2682 1

08.05.2012, 15:32

lia maria 1

21.05.2012, 11:13

o combinatie grozava de arome

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D