Milch schnitte sau "felii cu lapte"

de gaby_duceag in Prajituri, 25 Iun 2010 | 72271 vizualizari

COMENTARII (65)

biancas76 1

29.06.2010, 22:25

Vin si eu la spartul targului!! mai este si pentru mine un pic? Arata bestial

gaby_duceag 1

29.06.2010, 22:52

Vik, eu folosesc gelatina de la Dr.Oetker care are 10.g.Cand scriu "smantana", nu ma refer in niciun caz la frisca lichida ci la smantana obisnuita(nu indulcita). Nu stiu daca la oras sau unde locuiesti tu ai posibilitatea sa cumperi exact cat ai nevoie sau e la galetuse respectiv cutii preambalate,( genul asta : http://www.casadecomenzi.com.ro/images/covalact%20smantana%2015.jpg ), dar cred ca merge si aia gen "LaDorna"sau ce firma gasesti. Spor si astept impresii. ps.chiar zilele astea am gasit pe un site croat o alta reteta a acestei prajituri si la crema era scris "smantana", nu lapte condesat.

gaby_duceag 1

29.06.2010, 22:54

bianca, cat de curand o voi face iar si te trec prima

vik 1

30.06.2010, 13:51

Multumesc mult pentru lamuriri, sper sa am timp sa o incerc in weekend.
As fi vrut si aseara sa te intreb, insa am considerat ca lamuririle pe rand le inteleg mai bine- despre blat.
Cantitatile pe care tu le-ai scris sunt pentru un blat?
Care trebuie copt in doua randuri?
Sau, coc un blat din cantitatea data si pentru al doilea mai fac unul?
Scuza-ma... dar n-as vrea sa ma apuc sa fac ceva ce imi pare a fi extrem de delicios, sa gresesc pentru ca nu intelg si apoi sa fiu dezamagita.

gaby_duceag 1

30.06.2010, 14:50

Cantitatile astea le poti folosi pentru un blat daca folosesti tava mare, tava pe care o primesti odata cu aragazul (daca vrei sa faci in aceasta, dublezi cantitatile si coci doua blaturi cu cate 4 oua), sau pentru doua blaturi daca faci in tava mica. Prima data am folosit aceasta cantitate pentru doua blaturi in tava mare si primul blat a fost perfect dar al doilea prea subtirelsi implicit mai crocant asa ca e de preferat cum am specificat

Mirela Suba 1

08.06.2013, 09:13

uau! o reteta de reteta

gaby_duceag 1

08.06.2013, 10:12

eu asta as face azi.
bine...pana la bucatarie e drum mult si am timp sa ma razgandesc))

Geanina87 1

12.06.2013, 18:35

laura_n 1

27.08.2013, 14:50

tre sa ii fac si eu teroristului! ce bine arata

babi5 1

27.08.2013, 16:44

Lia_ 1

28.08.2013, 00:27

Repet si aici comment-ul ...
arata exceptional asa in alb-negru, este mult mai aratoasa cu stratul alb pe deasupra asa cum ai inovat ; ... si copiii sunt cei mai sinceri judecatori, daca le place mult, este garantat si foarte buna! ... din pacate nu cred ca voi mai face curand dulciuri ca sa o testez ; ... poate de sarbatori ca prea arata apetisant

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 11:02

delicioase

Xandrinne 1

25.09.2014, 07:37

Rita Ilies 1

01.04.2015, 13:53

Waaaaaaaaaaa! De ce nu mi-ai zis că ai rețeta asta?

Panacris 1

12.01.2020, 15:17

Wowwww! Cum de am ratat bunaciunea asta! De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si scortisoara