Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Minciunele (uscatele sau scovergi) sunt un deset rapid. Tin foarte mult timp si sunt mai bune odata cu trecerea timpului.
Se pun toate componentele intr-un castron si se amesteca bine. Din zaharul pudra se opreste jumatate pentru pudrat la urma. Se adauga treptat faina si se amesteca pana cand devine o compozitie omogena si potrivit de moale. Se pune pe planseta presarata cu faina si se intinde cu sucitorul o foaie groasa de 1/2 cm. Se taie fasii lungi de 10-12 cm si late de 2-3 cm, se face o crestatura pe mijlocul fiecareia in lung, in care se introduce unul din capetele fasiei, scotandu-se pe partea cealalta, capatand astfel aspect de fundulita. Se prajesc pe rand, intr-o tigaie adanca cu ulei mai mult si bine incins. Cand capata o culoare aurie sunt gata si se scot cu o spumiera de sarma. Se pun pe o hartie alba, de preferat servetel, si dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar vanilat si se seaza pe un platou rotund.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult