Minestrone cu pui

de Luckycake in Supe, 17 Mar 2014 | 1102 vizualizari

 

Minestrone- o reteta italiana foarte apreciata, facuta in o multime de feluri, toate gustoase.Asa ca va aduc si varianta mea: multe legume, carne de pui , parmezan …hmmm :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept pui
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata praz (cam 20 cm partea alba)
  • 2 fire telina
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel mic
  • 2 foi dafin
  • 1 cutie fasole rosie
  • paste(cam cat cuprinzi de 2 ori intr-un pumn,eu am pus spaghete ,penne)
  • 200 ml bulion de casa
  • o mana buna spanac taiat fideluta
  • busuioc
  • sare ,
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone cu pui:

Intr-o oala mare punem 2 linguri de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il rumenim 2-3 minute, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete in afara de fasole si spanac. Le lasam pana se inmoaie, la foc mediu spre mic, cam 15 minute. Condimentam cu sare, piper, busuioc, frunza de dafin, apoi adaugam bulionul, fasolea si 4 litri de apa. Lasam la fiert 30 minute, apoi adaugam spanacul si pastele si mai lasam la fiert pana cand sunt gata pastele (10-12 minute). La sfarsit  gustam sa vedem daca mai trebuie condimentata si servim cu  parmezanul ras .

Enjoy!

 

COMENTARII (24)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:00

buuuuuun

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

08.05.2014, 11:26

interesanta reteta

Panacris

Panacris 1

20.03.2015, 07:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01