Mini Calzone

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 3125 vizualizari

 

Am vazut pe site aceasta idee si mi-a placut. Se pot face de marimea care va avantajeaza. Eu le-am facut mai mari, ca ne place mult!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 150g bacon cubulete
  • 150g cascaval Delaco
  • 70g ciuperci din conserva
  • 20 masline fara samburi
  • 10 rosii chery
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Calzone:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza"

Aluatul se imparte in bucati mai mici cam cat de mari vreti sa iasa mini calzonele.

Se intind cu mana pe blatul de lucru uns cu ulei sub forma de cerc.

Se unge cu pulpa de rosii pe toata suprafata, mai putin un centimetru de jur imprejur, pentru a se putea sigila la final.

Se presara oregano, piper si sare.

Se presara putin cascaval pe jumatate din suprafata si se pune baconul si ciupercile tot pe jumatate.

Rosiile si maslinele se taie in jumatate si se pun peste celelalte ingrediente.

Se presara cascaval ras pe toata suprafata.

Se pliaza partea goala peste cea plina si se sigileaza marginile cu o furculita.

Se fac la fel toatele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

Cu cinci minute inainte, se scot din cuptor si se ung cu pulpa de rosii pentru culoare.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Mini Calzone-0
Mini Calzone-1
Mini Calzone-2
Mini Calzone-3
Mini Calzone-4
Mini Calzone-5
Mini Calzone-6
Mini Calzone-7
Mini Calzone-8
Mini Calzone-9
Mini Calzone-10
Mini Calzone-11
Mini Calzone-12
Mini Calzone-13

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

11.01.2016, 22:25

Dorka 1

21.03.2016, 11:31

calzone foarte buuun

MotanLaOale 1

21.03.2016, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04