Mini-cornuri de brutar

de madi_marin in Piine, 23 Mai 2010 | 2426 vizualizari

 

Sursa....,,bucataras.ro,,....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 ml apa calda
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura rasa cu drojdie uscata

Pentru uns:

  •  1 galbenus
  • 1 lingura cu lapte
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-cornuri de brutar:

Se pun toate ingredientele pentru aluat in cuva masinii de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire.

Cand e gata, se pune pe masa infainata, se formeaza un rulou din care se taie cam 16 bucati. Fiecare bila de aluat se aplatizeaza, se unge cu ulei, se face rulou, apoi se strange melc si se inoada.

Se iau apoi pe rand si se intind iar, de data asta cu sucitorul, apoi li se da  forma de corn. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenusul batut cu laptele, apoi se presara mac si susan. Se dau la copt cam 25 de minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini-cornuri de brutar 33571
retete culinare - Mini-cornuri de brutar 33573

COMENTARII (15)

Sidy 1

30.05.2010, 16:40

Madi arata nemaipomenit de bine cornurile tele !!!
Le fac si eu dar ...se topesc asa calde daca suntem toti 6 acasa....

madi_marin 1

30.05.2010, 16:59

Sidy...multumesc si spor la treaba...

mena29 1

26.07.2010, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59