Mini Croissants cu gem de gutui

de Irina in Prajituri, 20 Mar 2013 | 4539 vizualizari

 

Am facut rapid niste croissante mici si dragalase pentru copiii mei dragi.
Nimic mai simplu, daca ai la indemana un pachet de aluat de placinta si un borcan de gem.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat placinta
  • gem de gutui
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Croissants cu gem de gutui:

Lasati aluatul la decongelat cateva ore. Intindeti-l pe masa.

Porniti cuptorul la 200 grade.

Ungeti tava de copt cu unt.

Taiati-l in fasii mai mici, pentru a obtine croissante micute si formati triunghiuri isoscele. 

Puneti cate o lingurita de gem pe fiecare triunghi format si apoi rulati spre varf. 

Asezati croissantele obtinute in tava de copt, astfel incat varfurile triunghiurilor sa fie deasupra. Presati usor varfurile de aluat, pentru a nu se desprinde.

Ungeti fiecare croissant cu galbenus de ou.

Puneti tava in cuptor, acoperiti cu hartie de copt si lasati la copt 30 minute. Verificati din cand in cand sa nu se rumeneasca prea tare.

 

TIPS-URI

1

pentru o reteta de post puteti inlocui galbenusul de ou cu apa amestecata cu zahar, sau ulei cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Croissants cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

20.03.2013, 21:57

Croissanteeeee, dragostea mea!

RuxyRux 1

28.03.2013, 18:16

O,ce bune arata...mmmm....as servi si eu rapid cateva...dar stiu ca nu mai am sanse!

Irina 1

28.03.2013, 21:18

Ruxy, imediat se fac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata