Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru cupcakes
Pentru decor
Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi ingredientele uscate.Pune cate ½ lingura in fiecare loc dintr-o tava de mini briose.Da cupcakes-urile la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumneit usor.Lasa cupcakes-urile sa se raceeasca complet.
Pentru decor amesteca branza topita cu cele doua tipuri de zahar pana la omogenizare.Adauga colorant alimentar dorit si amesteca bine.Pune cate 1 lingurita de amestec peste fiecare cupcake si decoreaza(optional) cu diferite ornamente.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult