Mini mamaligute impanate la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3472 vizualizari

 

te lingi pe degete,copii au zis :dar mama seamana cu un paianjen..................

 

INGREDIENTE

  • pt mamaliguta:
  • faina de malai
  • apa
  • sare
  • pt umplut
  • 4 oua
  • 2 feliute de sunca
  • 4 feliute de slanina prajita
  • cascaval ras -4 linguri
  • 6-7 linguri de smantana cu iaurt amestecata
  • 1 bucatica unt -pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini mamaligute impanate la cuptor:

Se fierbe mamaliguta

Se iau boluri de lut (eu  am negre)

se ung cu putin unt apoi se pune mamaliguta si se intinde bine ,

apoi se sparge un ou crud,se pune putina sare,apoi se pun bucatele de slanina taiate si prajite,sunca taiata(eu am pus doar pe 2)iar pe celelalte doua am pus iaurt cu smantana amestecat , cate 3-4 linguri.

Se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute pana se face oul apoi se scoate si se pune cate 1 lingura de cascaval ras si se mai da 3-4 minute la cuptor

Este grozava acesta combinatie,piticii mei au mancat tot si au zis :dar mami maine ne mai faci?:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini mamaligute impanate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

13.05.2010, 00:53

lili tu sti ca mie cand mi se pune pata .............asa de la un minut la altu,si pt pitici ce nu fac

mariac 1

18.05.2010, 20:25

nadina73 1

18.05.2010, 20:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete