Mini pateuri cu dulceata de capsuni

de noiinbucatarie in Prajituri, 10 Mar 2016 | 527 vizualizari

 

Cu doar 3 ingrediente, simplu si rapid de facut, aceste minipateuri sunt delicioase. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/mini-pateuri-cu-dulceata-de-capsune/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • dulceata de orice fel aveti
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu dulceata de capsuni:

Mai intai se lasa aluatul la dezghetat.

Se intinde putin cu sucitorul, apoi se taie aluatul de foietaj in fasii lungi de aprox 3 cm si late de aprox. 2 cm sau de dimensiunea dorita de voi( eu le-am vrut mai mici).

Se pune pe fiecare fasie cate o jumatate de lingurita de gem si se unesc capetele. Se preseaza cu ajutorul unei  furculite peste capetele prinse sa nu iasa gemul.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit timp de 25 de minute, sau pana cand sunt rumenite.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Mini pateuri cu dulceata de capsuni-0
Mini pateuri cu dulceata de capsuni-1
Mini pateuri cu dulceata de capsuni-2
Mini pateuri cu dulceata de capsuni-3

COMENTARII (8)

Zamfira 1

10.03.2016, 19:48

Super gustoase!

Rocsi 1

10.03.2016, 20:43

Iau si eu!

mirela0911 1

11.03.2016, 19:49

Mmm bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41