Mini pizza

de madi_marin in Pizza, 3 Mai 2010 | 5686 vizualizari

 

Am vazut reteta la Bitza si am pus+o si eu in practica. Am injumatatit cantitatile si am schimbat un pic.....dar rezultatul e super gustos si super rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita yahar
  • 125 ml apa calda
  • 75 g iaurt
  • 6 felii mari de mezel
  • 100 g telemea tare rasa fin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • condimente pentru pizza
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar proaspat
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Se pun faina cernuta, drojdia dizolvata in apa calda, uleiul,zaharul, sarea, oul batut si condimentele pentru pizza in cuva masinii de paine. Se selecteaza programul de framantare si dospire.

Cand aluatul e gata se intinde in foaie potrivit de groasa pe masa infainata. Se unge cu ulei si cu pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se presara ceapa verde, mararul , branza rasa si mezelurile taiate marunt. Se ruleaza si se taie in bucati de 1,5 cm grosime. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza putin, apoi se ung cu oul batut. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 20:28

madi pai eu vin cu furculitele dar daca nu mai gasesc nimic?............

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:43

madi_marin 1

06.05.2010, 18:44

gasim, gasim...., daca nu si nu fac imediat o tava de mini pizza....

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza Bread - Reteta cu nr. 400