Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco

de AlexTeacher in Pizza, 11 Aug 2015 | 1072 vizualizari

 

Perfecte pentru o petrecere neanuntata. Sau pentru un majorat...depinde cat de tanar va este spiritul...sau buzunarul :))))


Credit Foto: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • Pentru blaturi:
    • Drojdie – 5 g
    • Apa calduta – 300 ml
    • Sare – 2 lingurite
    • Zahar – 1 lingurita
    • Faina calitativa – 700 g
    • Ulei – 50 ml
    • Malai – 2 lingurite
    • Gris – 2 lingurite
    Pentru topping:
    • Mozzarella gourmet – Delaco - 100 g
    • Pesto Arabiata – 6 lingurite
    • Carnaciori de bere – 12 buc
    • Masline kalamata – 12 buc
    • Frunze de busuioc – 12 buc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco:

  • Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar;

  • Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa;

  • Amestecati bine;

  • Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantati;

  • Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte;

  • Amestecati malaiul cu grisul;

  • Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris - sau pur si simplu asezati niste hartie de copt in tava, iar pe aceasta, dispuneti mini pizzele cu putin spatiu intre ele (asta-i cam solutie de urgenta mai Merisor) :))))

  • Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime;

  • Taiati blatul cu ajutorul unei forme de garnitura, rotunde, in dimensiunea pe care o doriti;

  • Radeti mozzarella;

  • Puneti cate o lingurita de pesto Arabiata pe fiecare pizza;

  • Radeti mozzarella Delaco pe razatoare;

  • Dupa lingura de pesto, asezati mozzarella Delaco ( incat sa le ajunga la toti );

  • Taiati carnaciorii pe jumatate, pe lungime – faceti acelasi lucru si cu maslinele;

  • Asezati-le pe deasupra si introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 200 grade;

  • Lasati acolo pana se rumeneste bine;

  • Serviti cu frunze proaspete de busuioc pe deasupra;

    Pofta buna !

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394913
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394914
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394915
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394916
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394917
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394918
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394919
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394920
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394921
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394922
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394923
retete culinare - Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco 394924

COMENTARII (19)

mirela0911 1

07.09.2015, 11:27

Ce bine arată!

corana 1

07.09.2015, 22:24

Oportunitate de top! Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email corana22@yahoo.com:

Xandrinne 1

08.09.2015, 07:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: