Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 2587 vizualizari

 

Eu am facut si mai demult genul asta de pizza si de curand mi-am amintit si mi-am propus sa fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 1 ou
  • 150 g cascaval (rotund)
  • felii de rosii
  • ardei gras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete, apoi se taie cu un pahar 10 discuri.Din cascaval se taie 5 rondele subtiri, iar restul se rade fin.

Se pune o rondea de aluat, apoi una de cascaval si inca una de aluat. Se lipesc bine marginile aluatului ca sa se lipeasca cele doua discuri si cu cascavalul inauntru. Se ung cu ou. Se ataseaya celor 5 discuri duble obtinute cate o margine mai subtire din resturile de aluat. In mijlocul fiecareia se pune peste din conserva scurs de ulei, se pun felii de rosii sau cubulete de ardei, apoi se presara cu cascavalul ras pastrat. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.

Se servesc ca atare sau cu ketchup .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41700
retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41701
retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41702
retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41703
retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41704
retete culinare - Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj 41705

COMENTARII (25)

nadina73 1

21.07.2010, 14:31

nimic nou madi?

madi_marin 1

22.07.2010, 11:41

ela...ti-a scapat, dar nu-i nimic, se mai intampla.....

madi_marin 1

22.07.2010, 11:45

Nadina....nimic nou deocamdata, ca mi s-a defectat laptopul si trebuie sa astept pana e gata. ...dimineata pot intra de la serviciu, dar doar sa ma uit si sa comentez, nu am cum sa postez... dar sa stii ca am mai bucatarit cate ceva intre timp.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D