Mini pizza fara blat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2010 | 6003 vizualizari

 

copii le-au savurat si cu ochii

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de faina pline cu varf
  • 100 smantana
  • 7-8 linguri de ulei masline
  • sare
  • ardei verde 1/2
  • ardei rosu 1/2
  • salam uscat 150g
  • bacon 2-3 feliute
  • sunca 150g
  • cascaval
  • 3 rosii
  • 200 g branza (de oaie sau telemea)
  •  masline negre fara samburi 1 cutie
  • masline vrezi fara samburi 1/2 cutie
  • patrunjel verde
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza fara blat:

 Prim data se taie baconul bucatele mici,salamul taiat feliute cel uscat iar sunca am tocat-o marunt,cascavalul taiat cubulete,ardeiul la fel taiat cubulete si rosiile,masline am lasat si intregi si tocate si patrunjel verde tocat

Nu este o ordine anume ,puneti si taiati dupa bunul plac

Se bat bine ouale cu un praf de sare apoi se pune faina ,praful de copt,uleiul  si smantana dupa care se amesteca toate bine(cu toate ingredientele)

Se coc in tava de mini pizza sau intr-o tava mare rotunda,patrata

Eu am copt in tava de mini pizza sant 12 forme pe o tava(am 2 tavi  si se lucreaza mai usor),se unge tava cu putin unt (daca tava e buna nu se lipesc dar pt siguranta am pus putin unt) apoi se pun cu o ligura din compozitie ,deasupra se mai poate pune cascaval ras,masline,patrunjel verde, ardei,kcheciap.........se da tava la cuptor pt 20 -25minute la 170 grade

Mie mi-au iesit 3 tavi si jumatate(42 de bucati)si fiecare tava am ornat-o diferit

Ultima tava s-a bronzat cam tare

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza fara blat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mariac 1

05.05.2010, 00:44

mi-ai facut o pofta mama mia

nadina73 1

05.05.2010, 10:29

ha ha buni ,fa repede ca nu merge greu

esmerandra 1

28.03.2011, 11:45

foarte bune...mi s-a facut foame...cred ca o sa le fac azi... mersi mult de reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coronita cu branzeturi la cuptor