Mini pizza lacto-vegetariana

de Valclaudia in Pizza, 2 Mai 2015 | 2425 vizualizari

 

fix pe gustul copiilor mei... le-au savurat intr-o clipa!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 pliculet de zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri seminte de mac
  • 1 lingura seminte de in
  • cca 150-200 ml apa calduta
  • cca 350-400 ge faina alba
  • 2-3 linguri de ulei

Topping:

  • porumb din conserva
  • pasta de tomate
  • masline verzi
  • masline negre
  • branza proaspata de vaci
  • cascaval ras
  • oregano uscat
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce de ardei

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza lacto-vegetariana:

Punem drojdia cu zaharul si praful de sare intr-un castron, adaugam semintele de mac si cele de in.

Amestecam pana se lichefiaza drojdia.

Adaugam apa calduta, apoi faina si amestecam.

Punem uleiul si framatam pana se deprinde aluatul de amini.

Rupem bucati din aluat si le asezam in forme de mini-tarte sau de briose.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Ungem fiecare mini-pizza cu pasta de tomate, presaram oregano, sare si piper dupa gust, apoi branza proaspata de vaci, asezam masline din loc in loc si boabe de porumb.

Presaram cascavalul ras si la final praful de boia dulce (pentru culoare).

Dam tava cu formele la cuptor (eu am folosit functia de coacere cu ventilatie) si lasam preparatul pana se rumeneste.

Servim fierbinte sau rece, cu sau fara ketchup.... :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza lacto-vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini Pizza