Mini pizza pe vanata

de anca_rm in Mancaruri de legume, 14 Mai 2015 | 565 vizualizari

 

Eu nu sunt mare fan pizza dar mi-a placut cand am vazut cu ceva timp in urma o poza cu o felie de vanata pe care erau puse tot felul si arata exact ca si o pizza. Asa ca am facut cu ce aveam prin frigider adica : cascaval de casa, carnati de casa, rosii, usturoi si o vanata. A iesit ceva bun, usor si simplu. Eu sigur o sa mai refac reteta poate cu alte ingrediente.
Dar sa nu mai lungesc vorba va scriu ingredientele si modul de preparare .

 

INGREDIENTE

  • -1 vanata taiata rondele
  • -2 catei usturoi taiati rondele
  • -1 rosie
  • -100 gr cascaval
  • -100 gr carnat
  • -ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza pe vanata:

Vanata o spalam si o taiem rondele.

Presaram pe ea sare si o lasam sa stea putin asa , va lasa putina apa. Bucatile de vanata le tamponam cu servetele de hartie ca sa le uscam .

Pe o tava antiaderenta asezam bucatile de vanata , le stropim cu ulei de masline si asezam pe fiecare bucata carnati taiat cubulete, feliute sau cum doriti, usturoi , bucati de rosie si cascaval.

Incingem cuptorul la 180 grade  introducem tava in cuptor pana cand se inmoaie cascavalul si vanata .

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate face dupa cum va place

RETETA IN IMAGINI

Mini pizza pe vanata-0
Mini pizza pe vanata-1
Mini pizza pe vanata-2
Mini pizza pe vanata-3
Mini pizza pe vanata-4

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.05.2015, 20:29

Ce faine!

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:14

dantes 1

15.05.2015, 12:32

Frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04