Mini-Pizza triunghiuri

de epurasha2bb in Pizza, 27 Apr 2010 | 5586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat :
  • - faina cat cuprinde,
  • -1 ceasca de apa calda
  • - o lingura de Garant Dr.Otker pt.aluaturi dospite(e un amestec de drojdie granule cu praf de copt),
  • -1 lingura unt moale,
  • -2 linguri lapte,
  • -1 praf de sare mare (e mai gustoasa),
  •  -1 ou.
  • pt.topping:
  • mezeluri ce va place, eu am pus Salam Palaciego;
  • cascaval,
  • branza de oi,
  • ciuperci champignion proaspete,
  • masline negre,
  • ketchup dulce/picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Pizza triunghiuri:

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald cat timp tocam salamul, maslinele, ciupercile si radem cascaval gras galben si branza tare de oaie.

Intindem o foaie subtire,o asezam in tava, o ungem cu ketchup, apoi presaram cascaval si branza si apoi celelalte ingrediente.Apoi facem zig zaguri de ketchup dulce si bagam tava la cuptor.

Apoi servim calda taiata triunghiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-Pizza triunghiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.04.2010, 23:25

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:00

mamidesara 1

15.05.2010, 15:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizzete pentru copii