Mini-Pizza triunghiuri

de epurasha2bb in Pizza, 27 Apr 2010 | 2108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat :
  • - faina cat cuprinde,
  • -1 ceasca de apa calda
  • - o lingura de Garant Dr.Otker pt.aluaturi dospite(e un amestec de drojdie granule cu praf de copt),
  • -1 lingura unt moale,
  • -2 linguri lapte,
  • -1 praf de sare mare (e mai gustoasa),
  •  -1 ou.
  • pt.topping:
  • mezeluri ce va place, eu am pus Salam Palaciego;
  • cascaval,
  • branza de oi,
  • ciuperci champignion proaspete,
  • masline negre,
  • ketchup dulce/picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Pizza triunghiuri:

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald cat timp tocam salamul, maslinele, ciupercile si radem cascaval gras galben si branza tare de oaie.

Intindem o foaie subtire,o asezam in tava, o ungem cu ketchup, apoi presaram cascaval si branza si apoi celelalte ingrediente.Apoi facem zig zaguri de ketchup dulce si bagam tava la cuptor.

Apoi servim calda taiata triunghiuri.

 

RETETA IN IMAGINI

Mini-Pizza triunghiuri-0
Mini-Pizza triunghiuri-1
Mini-Pizza triunghiuri-2
Mini-Pizza triunghiuri-3

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.04.2010, 23:25

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:00

mamidesara 1

15.05.2010, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04