Mini- pizze cu blat de paine

de alice_frumi in Pizza, 18 Iul 2010 | 5449 vizualizari

 

Arata bine, nu?

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • putina apa ( sau lapte ) pentru inmuiat feliile de paine
  • o ceapa mare ( sau 2 mici )
  • 2 rosii
  • salam, carnati etc.
  • branza ( sau cascaval )
  • putin patrunjel
  • putin ulei de uns tava
  • bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini- pizze cu blat de paine:

Inmoi feliile de paine in lapte sau apa ( dar nu foarte mult ) si le pui in tava unsa cu ulei. Pui pe fiecare felie de paine cate 2 lingurite de bulion si il intinzi bine. Speli ceapa si o cureti de coaja, si o tai solzisori.Rosiile le tai ca pentru salata, iar salamul il tai felii subtiri si lungi. Carnatii ii tai rondele.Salamul cu carnatii ii pui in alt castron unde ii amesteci cu ouale batute ca pentru omleta. Pui legumele si mezelurile peste feliile de paine. Adaugi si branza taiata bucatele sau data pe razatoare. Patrunjelul il speli , il tai marunt si il pui peste mini pizze. Le dai la cuptorul incins pentru 20-25 de minute, la foc mediu spre iute.

POFTA BUNA!!!!!!

TIPS-URI

1

Neaparat trebuie sa inmoi feliile de paine, altfel risti sa se prajeasca prea rau si sa nu le poti manca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini- pizze cu blat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

alice_frumi 1

23.07.2010, 13:40

va dau la toti cate o felie...........

Dianna 1

07.08.2010, 23:12

Scrie aici:"Salamul cu carnatii ii pui in alt castron unde ii amesteci cu ouale batute ca pentru omleta"

Oua ca pentur omleta?N-ai specificat in ingrediente?Si cate oua?

alice_frumi 1

25.08.2010, 09:32

am gresit....am uitat sa scriu....trebuie 2 oua.....ms ca mi-ai spus.....te pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )