Mini rulouri cu crema

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2010 | 30157 vizualizari

COMENTARII (32)

Sidy 1

14.09.2010, 14:19

Waw ce fain arata rulourile tale Si eu as face dar nu am bete....
Ela tu de unde le-ai cumparat ???
Lilik da tu pe ce bete de lamai le-ai facut ? Pe crengute de lamai ???la voi in Italia or fi pe toate gardurile

lilik 1

14.09.2010, 17:36

mi-a facut tata din crengute de lamai k sunt peste tot ,dar cred k se pot face din orice pom fructifer pt k nu poate face rau(zic eu)...multumesc

Julie 1

17.09.2010, 08:51

Si eu am niste betisoare din astea, le folosesc des. Nici nu mai stiu din ce fel de pom au fost rupte!

lilik 1

17.09.2010, 18:12

eu stiu pt k sunt sunt noi julie

vickyduta 1

24.11.2010, 11:10

Sunt superbe rulourile tale si eu am confectionar betisoaare dintr-un facalet vechi rau care era lung si l-am taiat bucatele mici.

lilik 1

24.11.2010, 11:16

mersi vicky
ingenioasa ideea cu facaletul

doinita2ina 1

08.11.2014, 18:16

La fel de utila este o coada da matura din lemn .Eu fac aluatul ca de gogosi si le tai fasii le rulez pe bete si la prajesc in ulei
Le umplu cu crema de vanilie din comert(crema de vaniliele) plic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu frisca