Mini-rulouri cu cremvursti

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 8410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi, zrobit
  • 50 ml apa rece
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 400 gr cremvursti
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou batut, pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-rulouri cu cremvursti:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din  cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini-rulouri cu cremvursti 21901
retete culinare - Mini-rulouri cu cremvursti 21902
retete culinare - Mini-rulouri cu cremvursti 21903
retete culinare - Mini-rulouri cu cremvursti 21904

COMENTARII (3)

madi_marin 1

13.03.2010, 14:25

foarte frumos arata....

ionela2682 1

15.03.2010, 14:03

frumoare si gustoase (cred)!

ralu_ca 1

13.08.2014, 07:58

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21