Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca

de T I M E A in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3646 vizualizari

 

Nu e tocmai o reteta aici, e o propunere de mic dejun sau cina. Baghetele astea cu unt si usturoi imi plac la nebunie si se pot manca asa simple sau combinate cu mezeluri, branzeturi si legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta cu unt si usturoi congelata
  • cateva felii de salam uscat cu nuca
  • rosie
  • ridichi
  • putina sare
  • optional puteti folosi crema de branza de ex Ceva Fin cu usturoi de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca:

Bagheta congelata o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 10 minute.

Scoatem bagheta si o feliem. Acum puteti sa ungeti bucatile taiate cu crema de branza. (eu am mancat fara :) )

Asezam feliile de rosii apoi de salam si deasupra felii de ridichi. Saram putin deasupra si gata micul dejun.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

03.11.2013, 20:05

n-am mancat inca salam cu nuca,dar vin la tine ca vad ca ai fineturi nu gluma

T I M E A 1

03.11.2013, 20:42

Dia de mult ma tot uitam si eu la el la Lidl si intr-un final m-am incumetat sa il cumpar si e minunat. O sa fie printre putinele salamuri ce le mai cumpar langa sunca padurea neagra care imi place mult )

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval afumat