Mini saratele

de pity19 in Pizza, 28 Apr 2014 | 2962 vizualizari

 

Am framantat un aluat si mi-a iesit o bunatate! :)

 

INGREDIENTE

  • faina alba 200-300 gr
  • tarate de grau o mana
  • fulgi de secara o mana
  • drojdie un cub
  • chimen
  • apa calda
  • sare
  • un ou
  • un ou ptr uns
  • un carnat proaspat
  • 1-2 frunze de usturoi verde
  • 50-70 gr unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini saratele:

Amestecam faina alba cu taratele de grau ,frunzele de usturoi tocate marunt , fulgii de secara , sare , un ou , drojdia dizolvata in apa calda untul si chimen ;

Amestecam bine toata compozitia iar daca mai este nevoie se mai poate adauga apa ; Trebuie sa rezulte un aluat ca cel de gogosi ;

Lasam la odihnit in loc cald cca 30-40 de minute .

Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul pe masa tapetata cu faina , cu un capac rotund dam forme , punem in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu ou batut si dam in cuptorul preincalzit la foc mediu aprox 30 de minute .

Luam si restul de aluat , intindem , dam forme , punem cate putin din compozitia rezultata de la carnat pe fiecare bucata , ungem cu ou , le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam in cuptorul preincalzit aprox 30-40 de minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini saratele" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto