Mini tarte cu aluat frantuzesc

de Bucataras Medi in Prajituri, 13 Iun 2010 | 5959 vizualizari

COMENTARII (20)

Julie 1

13.06.2010, 09:46

Aaaa! sunt prima! pap eu tot Tare bun!

burdulea56 1

13.06.2010, 10:18

Si eu si eu, Medi. Tare frumoase!

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 11:27

Julie,nu mai lasi la nimeni?................cum vrei tu...............

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 11:28

Multumesc,Lenutica!.............

UNICA 1

13.06.2010, 11:35

un desert bun,foarte buno sa-l fac si eu,sper sa ma aprecieze sotul meu,mai ales ca ii plac capsunile

anisoara 1

13.06.2010, 12:30

Medi mi-a placut ideea foarte mult, iti multumesc. si sunt foarte atragatoare

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 12:43

Unica, este tare usor de facut si tare bun............

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 12:44

Multumesc,Anisoara!...............reci de la frigider sunt foarte bune.............

Rocsi 1

13.06.2010, 12:54

si eu una k tare imi plac

ela 1

13.06.2010, 12:56

bineinteles ca am venit si eu......

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 13:28

Rocsi, te rog sa te servesti................

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 13:35

Ela, stii cum se spunea"nici o masa fara peste:...............eu spun nici o masa fara Ela..................

ela 1

13.06.2010, 13:43

n ormal,nu ai vazut ca eu sunt,,unul din degustatorii sefi ai bucatarasului''

nadina73 1

13.06.2010, 15:38

ce bine arata5 furcu

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 18:39

ela, am vazut

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 18:40

Multumesc,Nadina!.............

ela 1

13.06.2010, 18:42

Sylvia 1

15.06.2010, 15:00

Preferatul meu !

Ina 1

16.06.2010, 08:07

ma gandeam ca n-ai tacamuri si pt. mine si mi-am adus singura

adry88 1

03.06.2011, 21:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu mozzarella si rosii cherry