Mini Tarte cu branza de capra

de _Alina_ in Prajituri, 18 Apr 2013 | 3430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat - pentru 8 cupe
  • 41 g zahar pudra
  • 147 g faina
  • 28 g amidon de porumb
  • 50 ml lapte gras
  • 1 lg ulei palmier
  • Umplutura
  • 250 g branza de capra proaspata
  • 150 ml frisca lichida indulcita (vegetala)
  • 18 g zahar pudra
  • Decor
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Tarte cu branza de capra:

Cupe

1. Amestecam zaharul pudra cu faina, amidonul de porumb, laptele si uleiul de palmier si framantam pana cand aluatul devine omogen. Infoliem aluatul si il dam la frigider  minim 1 h.

2.  Preincalzim cuptorul la 200°C.

3. Scoatem aluatul, il taiem in doua si il intindem foarte bine intre doua foi de copt. Il taiem cu o forma rotunda de 10 cm, apoi mai intindem odata inainte de a pune in formele de tarta. 

4. Punem cercul de aluat in forma de tarta si-l apasam binisor cu degetele. Intepam aluatul din loc in loc de 2, 3 ori (cel care ajunge pe fundul tavii) cu o furculita. Punem o folie de aluminiu peste aluat si punem in ea orez sau fasole boabe.

5. Introducem formele in cuptor pentru 10-15 min (sau pana cand observam ca marginile s-au rumenit). Le scoatem si le lasam la racit inainte de a le umple.       

Umplutura si Asamblare

1. Amestecam branza de capra cu 2 lg de frisca lichida si cu zaharul.

2. Separat, batem restul de frisca pana cand capata volum si consistenta.

3. Incorporam frisca batuta in branza de capra cu ajutorul unei spatule.

4. Punem umplutura intr-un sac poche si umplem cupele din aluat. Ornam cu zmeura.

Nota!  Eu am avut zmeura congelata, dar puteti folosi proaspata. Puteti folosi si alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Tarte cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:22

Va multumesc!

diana_k 1

19.04.2013, 11:45

ce frumoase sunt

babi5 1

07.10.2014, 08:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeura