Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De curand am am achizitionat din camara niste forme de tarte care neaparat trebuiau puse la treaba!Iata ce a iesit>
-mixam bine oul cu zaharul si un praf de sare ,adaugam laptele si uleiul
-bicarbonatul il stingem cu cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet
-praful de copt il adaugam in faina si cernem
-adaugam bicarbonatul de sodiu si faina,
-adaugam capsunele spalate si curatate ,omogenizam bine compozitia
-turnam in formele de terte unse cu ulei si tapetate cu faina
-coacem la temperatura medie pana trec testul scobitorii
Cu un blender de mana mixam bine smantana cu capsunele ,adaugam optional 1-2 lg zahar
-scoatem tartele din forme si le lasam sa se raceasca complet
-le intoarcem si umplem cu spuma de capsune
-decoram cu capsune proaspete
Pofta buna!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult