Mini tarte cu mere si piersici caramelizate

de Adele in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 2562 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 70 gr unt.
  • 70 gr zahar.
  • 2 oua.
  • faina cat cuprinde(300-400 gr).
  • 1 pic de sare.
  • 1 plic zahar vanilat.

Umplutura:

  • 3 mere
  • zahar 3 linguri.
  • scortisoara
  • cuisoare,
  • 3 piersici.
  • zahar 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu mere si piersici caramelizate:

Pentru inceput pregatim aluatul,punem untul rece de la frigider intr-un vas,adaugam zaharul si incepem sal modelam ,punem ouale ,un pic de sare si faina si incepem sa framantam aluatul,pe care il punem la frigider.

Pentru mere: le curatam si le taiem felii,le punem la foc cu zahar ,scortisoara si cuisoare(dupa gust) le lasam la foc potrivit pentru cateva minute(5 -6).

Pentru piersici: le curatam si le taiem cuburi,le punem la foc intr-o oala cu zahar si o lingura de apa,le lasam la foc mic pana se vor carameliza.

Cand cele doua umpluturi se vor raci,luam aluatul din frigider si formam tartele ,eu le-am pus direct in tava,am taiat cate un cerc din foaia intinsa ,am pus umplutura si dupa am decorat.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute la 200°.

Cand se racesc se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu mere si piersici caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu budinca si crema de ciocoolata