Mini tarte cu zacusca

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 5947 vizualizari

 

aluatul este acelasi ca la TARTA CU CIUPERCI, VINETE SI ARDEI COPT

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • zacusca
  • cascaval ras
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu zacusca:

Se bate oul cu sarea, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.

Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.

Dupa care intindem o foaie si o taiem in patrate mici, cat sa intre in formele micute.

Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina si punem foile in ele, apoi zacusca si cascaval ras, dam la cuptor pt 10 min.

Dupa ce le-am scos din cuptor le scoatem din forme si presaram patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 07:58

asa facea si mama mea cand eram acasa....mi-e dor de vremurile alea cand o ajutam sa lege borcanele

adry88 1

03.06.2011, 20:51

arata bn

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti pane