Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Plecând de la ideea de a pregăti câteva fursecuri cu stafide, pe parcurs m-am răzgândit... iar fursecurile mele s-au transformat în mini-madlene pufoase şi aromate făcute în formă de macarons :))
Se cerne făina şi se amestecă cu praful de copt.
Se mixează untul (la temperatura camerei), uleiul şi zahărul până la dizolvarea totală a acestuia. Se adaugă un praf de sare şi ouăle, unul câte unul.
Se încorporează făina şi se adaugă mirosurile (esenţă, coajă de portocală şi cardamon).
Eu am folosit o folie de silicon pentru macarons.
Se coc la foc potrivit timp de 10 - 15 minute (am pus tava pe primul nivel de sus al cuptorului
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult