Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 6249 vizualizari

 

Este o reteta super rapida pentru o gustare care merge foarte bine servita atat calda cat si rece pe care am vazut-o la televizor si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • foietaj de aluat frantuzesc,
  • o lingura de sos de rosii,
  •  100 grame de cascaval ras,
  • cateva felii de jambon,
  •  2 ciupercute champinion taiate cubulete marunte de tot,
  •  ierburi aromate in functie de preferinte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza cu sunca si ciuperci:

Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate.


Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt.


Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet pana obtinem un sul compact. Taiem rondele inguste de 1,5-2 cm si le asezam pe o tava cu hartie de copt.


Se coace in cuptorul preincalzit, primele 5-10 minute la 220 de grade apoi scadem la 190 de grade si lasam inca 10 minute pana sunt rumenite usor. Eu coc mereu la jumatatea cuptorului cu o tava de protectie la un nivel inferior, in felul acesta evitam sa se arda.Sunt excelente atat reci cat si calde si este o reteta foarte usor de realizat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Minipizza cu sunca si ciuperci 16042
retete culinare - Minipizza cu sunca si ciuperci 16043
retete culinare - Minipizza cu sunca si ciuperci 16044
retete culinare - Minipizza cu sunca si ciuperci 16045

COMENTARII (21)

Roxana 1

01.04.2010, 17:49

Sylvia....sunt superbe. tocmai leam terminat de copt. si sper sa nu le si termin de mancat

Sylvia 1

01.04.2010, 18:33

Roxana ma bucur ca ti-au iesit bine

elena1988 1

03.03.2011, 18:08

ma apuc sa fac si eu acuma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!