Mini-rulada cu carne si oua de prepelita

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2016 | 3162 vizualizari

 

Initial am inceput sa prajesc in ulei chiftelute cu mijloc de ou de prepelita. Repede m-am plictisit de invartit rotocale. Motivul pentru care am schimbat planurile este ca nu mai ne plac extrordinar de mult prajelile.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg arne tocata amestec vita cu porc
  • 1 ou crud
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita mix condimente[ oregano , busuioc , chilli ]
  • 1 ardei Kapia
  • 2 castraveti murati
  • oua de prepelita fierte
  • ulei masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-rulada cu carne si oua de prepelita:

  1. Ouale de prepelita se pun la fiert 5 minute. Se scot in apa rece, apoi se curata de coaja.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Ceapa si usturoiul se blenduiesc sau se rad pe razatoare.
  4. Se amesteca carnea tocata cu oul crud, pesmet, sosurile, mustar, condimente si sare. Se omogenizeaza.
  5. Jumatate din compozitia a fost folosita pentru chiftele. Din cealalta jumatate am preparat o mini-rulada.
  6. Taiati cubulete ardeiul si castravetele murat.
  7. Am suprapus o foie de copt peste o folie de aluminiu. Foaia de copt a fost stropita cu ulei de masline.
  8. Am  aranjat carnea tocata  dreptunghiular cu lungimea mai mare.
  9. In mijloc am asezat ouale de prepelita, am distribuit cuburile de ardei si castravete.
  10. Intai am format un rulou cu ajutorul hartiei de copt . Am rasucit la capete sa stea bine.
  11. Acest rulou l-am impachetat si in folie de aluminiu.
  12. Am copt mini-rulada 45 minute in multicookerul Philips.
  13. Despachetati rulada din folia d ealuminiu. Lasati sa se raceasca si apoi se feliaza.
  14. Serviti alaturi de legume, salata sau chiar o garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

Dupa ce am prajit primele chiftelute am primit ,,reclamatii" ca sunt prea dulci. In acest moment am incorporat si mustarul picant care a balansat gustul.

2

Din acelasi motiv am ales sa pun in mini-rulada castravetii murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-rulada cu carne si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor